Suuri osakeyhtiöpäivä 2024

Ajankohta ja paikka

Alkaa
12.11.2024
Päättyy
12.11.2024
Tapahtumapaikka
Kauppakamaritalo + livestream
Alvar Aallon katu 5
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Very Early Bird - Osakeyhtiöpäivä 2024
290,00 €
Livestream - Osakeyhtiöpäivä 2024
415,00 €

Keskuskauppakamarin Suuri osakeyhtiöpäivä on vuosittainen yhtiöoikeuden foorumi, jossa käsittelemme osakeyhtiöiden toimintaan ja hallinnointiin vaikuttavia ajankohtaisia kysymyksiä.

Tilaisuus on suunnattu yritysjohdolle, hallitusten jäsenille, lakiasiainjohtajille, talous- ja hallintojohtajille sekä lakimiehille ja asiantuntijoille.

Hyödynnä Very Early Bird -etu 31.5.2024 mennessä

Tarjoamme osallistumisen paikan päällä erikoishintaan 290 € + alv. 24% toukokuun 2024 loppuun asti. Normaalihinta kauppakamarien ja Kansainvälisen kauppakamari ICC Suomen jäsenille 560 € + alv. 24% ja muille 665 € + alv. 24%.

Tarjoamme päivään myös erikokoisia osallistumispaketteja niin lähi-, etä- kuin hybridimallilla. Pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi

 

Kumppaniksi tapahtumaan

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Osakeyhtiöpäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.
Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.