Hallitus & kestävyys – ylimmän johdon seminaari

690,00 €
Normaalihinta - Hallitus & kestävyys
790,00 €
Kestävä kehitys lisääntyvine velvollisuuksineen ja liiketoimintamahdollisuuksineen on yksi keskeisimmistä ylimmän johdon puheenaiheista vuonna 2024. Hallitus & kestävyys
-seminaarissa paneudumme kestävyyteen liittyviin lainsäädännön vaatimuksiin, hallituksen tehtäviin ja vastuisiin sekä tarkastelemme eri sidosryhmien odotuksia paneelikeskustelun muodossa.

Seminaari on suunnattu yritysten ylimmälle johdolle: hallitusten ja tarkastusvaliokuntien jäsenille, toimitusjohtajille ja johtoryhmien jäsenille sekä yritysjohdon neuvonantajille.

Seminaarissa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

– Lainsäädännön vaatimukset kestävyydelle ja kestävyysraportoinnille
– Hallituksen tehtävät ja vastuut kestävyysraportoinnissa ja -sääntelyssä
– Paneelikeskustelu: Sidosryhmien odotukset kestävällä kehitykselle

Puhujina ovat muun muassa johtava asiantuntija, työ- ja elinkeinoministeriö, työelämäprofessori, Helsingin yliopisto Timo Kaisanlahti, Senior Advisor, EFRAG Connectivity Advisory Panel Member Sirkku Palmuaro, johtava asiantuntija, yhtiö- ja arvopaperimarkkinaoikeus Ville Kajala, Keskuskauppakamari ja vastuullisuusasiantuntija Anne Vanhala, Keskuskauppakamari.

Seminaari alkaa lounaalla klo 12.00 ja päättyy verkostoitumishetkeen.
Tilaisuuden moderaattorina toimii tuottaja, juontaja Jussi-Pekka Rantanen.

Osallistu Hallitus & kestävyys -seminaariin ja varmista valmiutesi kestävyysraportointiin!

Tutustu myös Kestävyysraportointi käytännössä -valmennukseen

Lisätietoja: Seminaarin sisältöön liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä johtavaan asiantuntijaan Ville Kajalaan, ville.kajala@chamber.fi.

Järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen, anne.pakkanen@chamber.fi, puh. 045 898 6972.

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko koulutuksen hinta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.