Vuoden vastuullisuusteko

Osallistu Vuoden vastuullisuusteko -kilpailuun!

Palkitsemme vastuullisuustyössä menestyneen yrityksen Vuoden vastuullisuusteko -kilpailussa. Kilpailun tarkoituksena on lisätä tietoisuutta yritysten tekemästä vastuullisuustyöstä ja nostaa esille niin pieniä kuin suuriakin vaikuttavia vastuullisuustekoja. Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan Suuressa Yritysvastuupäivässä 4.11.2021.

Vuoden vastuullisuusteko 2021 -palkinnon tunnus

Julkaisemme Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun finalistit pian. Äänestys alkaa tällä sivulla 1.11.2021.

Kilpailun yhteistyökumppanina toimii Planet Company.

Kilpailun finalistit valitsee Keskuskauppakamarin riippumaton vastuullisuuslautakunta

Vaikuttavimpien tekojen esiseulonnan jälkeen Keskuskauppakamarin riippumaton vastuullisuuslautakunta valitsee Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun finaaliin enintään kolme vaikuttavimmaksi valitsemaansa vastuullisuustekoa. Kilpailun tavoitteena on löytää vastuullisuustekoja, jotka ovat esimerkillisiä ja osoittavat ennakkoluulotonta ajattelua ja vahvaa tahtoa ratkaisuihin. Tarkoitus ei ole verratta eri yritysten vastuullisuutta tai asettaa yrityksiä paremmuusjärjestykseen, vaan innostaa yrityksiä jakamaan vastuullisia toimintatapoja keskenään.

Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä

Vuoden Vastuullisuusteko -finalistien keskuudesta voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Finalistit esitellään ja äänestys alkaa tällä sivulla maanantaina 1.11.2021 klo 9 ja äänestysaika päättyy torstaina 4.11.2021 klo 16.15. Vuoden vastuullisuusteko -palkinto luovutetaan 4.11.2021 Keskuskauppakamarin järjestämässä Suuressa Yritysvastuupäivässä.

Keskuskauppakamarin Suuri Yritysvastuupäivä on vuosittainen ajankohtaisfoorumi, jossa käsitellään vastuullisuuden merkitystä yritystoiminnassa. Clarion Hotel Helsingissä iltapäivällä 4.11.2021 järjestettävä tapahtuma on suunnattu yritysjohdolle, päättäjille, vastuullisuusjohtajille, vastuullisuusasiantuntijoille, yritysten ja organisaatioiden vastuullisuusasioista kiinnostuneille sekä brändi- ja viestintävastaaville. Lisätietoja Suuresta Yritysvastuupäivästä täällä.

Antti Turunen

VASTUULLISUUSASIANTUNTIJA

+358 41 517 9707