Yritysjohdon kyberjohtamisen ohjelma kevät 2023

Kauppakamareiden jäsenet
Normaalihinta

14.2.2023  I  15.3.2023  I  19.4.2023
Syvennä kyberjohtamisen osaamistasi ja varaudu kyberuhkiin

Keskuskauppakamarin järjestämä Yritysjohdon Kyberjohtamisen ohjelma syventää kyberturvallisuuden osaamistasi ja laajentaa verkostojasi. Kyberjohtamisen ohjelmassa pureudutaan kyberturvallisuuden peruskäsitteisiin, kyberuhkiin ja siihen, miten ne voivat kohdistua yrityksen ja organisaation toimintaan ja maineeseen. Kuinka kyberuhkilta voi suojautua? Miten toimia kriisitilanteessa? Mikä on yritysjohdon vastuu?

Ohjelma koostuu kolmesta moduulista. Lisäksi ohjelman osallistujat pääsevät tekemään organisaatiolleen kyberturvallisuussuunnitelman rungon ohjelman sisällön perusteella ja ohjauksella. Seminaareissa käsitellään kyberjohtamista eri näkökulmista, kuullaan huippuasiantuntijoita ja yritysesimerkkejä sekä keskustellaan vertaisverkoston kanssa. Lisäksi tarjoamme erilaisia oheisohjelmia ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Seminaarit järjestetään hybridimallilla, voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Suosittelemme ohjelmaan osallistumista paikan päällä Helsingissä. Ohjelman toteutuksessa hyödynnämme digitaalista Howspace-työtilaa, joka tarjoaa sähköiset materiaalit ja keskustelualustan ohjelmaan osallistuville.

Ohjelma on suunnattu yritysten ja organisaatioiden johdolle, johtoryhmiin kuuluville ja hallitusten jäsenille. Ohjelmaan otetaan enintään 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Onko yrityksesi varautunut kyberrikollisuuteen ja -vakoiluun? Lue Keskuskauppakamarin Lujat-hankejohtajan Panu Vesterisen blogi tästä.

Kyberturvallisuus on syytä ottaa vakavasti. Lue Keskuskauppakamarin uutishuonejuttu tästä.

#kyberjohtamisenohjelma

yritysjohdon-kyberjohtamisen-ohjelma-2023-postiviidakko.jpg (148 KB)

Ohjelma tarkentuu loka-marraskuussa 2022.

Moduuli I: Kybertoimintaympäristö
Keskiviikko tiistai 14.2.2023 klo 12.00–17.00

• Kyberturvallisuuden todellisuus syksyllä 2022
  • Mitä kybertoimintaympäristöön sisältyy?
  • Mitä toimijoita kybertoimintaympäristössä on?
  • Keitä verkossa toimii ja mitä he voivat tavoitella?
  • Tietoturva ja tietosuoja
  • Yritysjohdon vastuu

Asiantuntijoina mm.

Jarno Limnell, työelämäprofessori, kyberturvallisuus, Aalto-yliopisto ja kyberturvallisuusjohtaja, Innofactor Oyj
Kaj Aaltonen, asianajaja, Focus Law

Moduuli II: Kyberuhkaympäristö
Keskiviikko 15.3.2023 klo 12.00 – 17.00
Cafe Amandan koulutustila, Eteläesplanadi 8, Helsinki

• Kyberuhkat ja niiden vaikutus yrityksen toimintaan ja maineeseen
  • Kyberympäristö strategisen kommunikaation kenttänä
  • Johtamisen ja päätöksenteon merkitys häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa
  • Kybersietoisuus ja -turvallisuustilanteen kartoittaminen
  • Riskienhallinta kyberturvallisuuden uhkilta suojautumisessa
  • Kyberuhka-arvion ja varautumissuunnitelman laatiminen
  • Kyber due diligence, sen merkitys yrityksen arvolle, yrityksen ostajalle ja mahdolliselle yrityskaupalle

Puhujina mm.

Aki-Mauri Huhtinen, sotilasprofessori, Maanpuolustuskorkeakoulu

Moduuli III: Toiminta kyberuhkaympäristössä
Keskiviikko 19.4.2023 klo 12.00 – 17.00
Cafe Amandan koulutustila, Eteläesplanadi 8, Helsinki

• Kansainvälisen tilanteen vaikutukset yritysten kyberuhkaympäristöön
  • Kuinka toimia kun kyberuhka realisoituu
  • Turvallisuusvastuiden organisointi
  • Kriisiviestintä ja aktiivinen johtaminen kriisitilanteessa
  • Kuinka ostan kyberturvallisuutta?

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä InHunt Boardsin kanssa.
inhunt-logo_big-2.jpg (54 KB)

Ohjelmaan sisältyy:

• Teams-ennakkotapaaminen torstaina 9.2.2023 klo 15.30 – 17.00, jossa osallistujaesittelyt ja tutustuminen Howspace-työtilaan sekä ohjelmaan liittyvä ennakkotehtävä.
  • Ohjelmassa mainitut seminaarit tarjoiluineen.

Osallistumismaksut: Kauppakamareiden jäsenyritysten osallistujille 2150 € + alv. 24 %, normaalihinta 2600 € + alv. 24 %. Teemme mielellämme pakettitarjouksen, mikäli yrityksestäsi tulee useampia osallistujia ohjelmaan. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksu- ja peruutusehdot: Laskutamme ohjelman osallistumismaksun ohjelman alkaessa. Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään 7 vuorokautta ennen ohjelman ensimmäistä seminaaria. Myöhäisemmästä peruutuksesta veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä: Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Tutustu myös muihin Keskuskauppakamarin järjestämiin yritysjohdon ohjelmiin tästä.

Kategoriat:pipedrive, yritysjohdonkyberjohtamisenohjelma-osallistuja