Tutustu Yritysjohdon kestävyysverkostoon – maksuton tietoisku 8.3.2024

Ajankohta ja paikka

Alkaa
8.3.2024
Päättyy
8.3.2024
Tapahtumapaikka
Teams-verkkotapahtuma
Suomi

yritysjohdon-kestavyysverkosto.png

Keskuskauppakamari lanseeraa uuden yritysjohtajille suunnatun kestävyysverkoston! Tutustu kestävyysverkostoon maksuttomassa tietoiskussa pe 8.3.2024 klo 8.30.

Yritysjohdon Kestävyysverkoston vuosijäsenenä pääset osallistumaan säännöllisiin tapaamisiin ja verkostoitumaan eri toimialojen yritysjohtajien kanssa.

Verkoston tapaamisissa kuulet ajankohtaiskatsaukset kestävästä kehityksestä ja sen sääntelyhankkeista sekä inspiroivia yritysesimerkkejä kestävän kehityksen johtamisesta. Tilaisuuksissa käydään pyöreän pöydän keskustelut ajankohtaisista aiheista.

Yritysjohdon kestävuusverkosto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen kestävästä kehityksestä kiinnostuneiden yritysjohtajien keskuudessa.  

Kestävyysverkosto on suunnattu yritysten ja organisaatioiden johdolle, johtoryhmiin kuuluville, tuleville johtoryhmäläisille ja hallitusten jäsenille. Verkostoon otetaan enintään 40 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yritysjohdon kestävyysverkosto sopii erityisen hyvin Keskuskauppakamarin järjestämään Yritysjohdon vastuullisuusvalmennukseen osallistuneille alumneille, mutta verkostoon voivat liittyä kaikki kestävästä kehityksestä kiinnostuneet johtajat. 

Tietoisku on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Tietoiskussa on varattu aikaa osallistujien kysymyksille.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat