Suuri osaaja- ja rekrypäivä 2023

Ajankohta ja paikka

Alkaa
11.10.2023
Päättyy
11.10.2023
Tapahtumapaikka
Scandic Grand Central + livestream
Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Very Early Bird
275,00 €
Livestream
395,00 €
Virkamieshinta
235,00 €

Miten löydät tarvitsemasi osaajat ja ratkaiset osaajapulan?


Keskuskauppakamarin Suuri osaaja- ja rekrypäivä on yritysjohdolle sekä henkilöstöjohtamisen ja rekrytoinnin ammattilaisille suunnattu ajankohtaistilaisuus. Tilaisuudessa etsitään ratkaisuja yrityksiä vaivaavaan osaajapulaan sekä käydään keskustelua rekrytointien vastuullisuudesta ja eettisyydestä. Kuulemme myös katsauksen osaavan työvoiman saatavuuteen.

Päivän vetäjänä toimii toimittaja Nina Rahkola.

Tilaisuus alkaa lounaalla ja päättyy cocktail-tilaisuuteen.

Hyödynnä Very Early Bird -etu

Tarjoamme 30.4.2023 asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Very Early Bird -hinnalla 275 € + alv. 24% paikan päälle.

(Normaalihinta kauppakamarin ja kansainvälisen kauppakamarin ICC Suomen jäsenyrityksien edustajille 535 € + alv. 24 % ja muille 635 € + alv. 24%)

Tarjoamme päivään myös erikokoisia osallistumispaketteja. Pyydä tarjous: anne.pakkanen@chamber.fi.

 

VERKOSTOKUMPPANI

henryn-logo-ilman-pisteita-2022.png (8 KB)

 

 

Kumppaniksi tapahtumaan
Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Osaaja- ja rekrypäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa. Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi tai tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen anne.pakkanen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

 

Tutustu myös Yritysjohdon osaamisen johtamisen ohjelmaan > LUE LISÄÄ

 

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Kategoriat:pipedrive, suuriosaajajarekrypäivä-osallistuja