Hakeminen mukaan Ilmasto-ohjelmaan

Miten pääsee mukaan Ilmasto-ohjelmaan?

Ilmasto-ohjelma on suunnattu ensisijaisesti pk-yrityksille, jotka eivät ole vielä aloittaneet ilmastotyötä tai ovat sen alkuvaiheessa. Osallistuminen ei edellytä kauppakamarin jäsenyyttä tai LähiTapiolan asiakkuutta.

Ilmasto-ohjelmaan voivat hakea yritykset eri toimialoilta ja eri puolilta Suomea. Yrityksen tulee hakemuksen yhteydessä perustella, miksi yritys tulisi valita mukaan ohjelmaan. Yhdestä yrityksestä ohjelman koulutuksiin voi osallistua 1 – 3 henkilöä.

Hakulomakkeella yritys voi ilmoittaa kiinnostuksensa pelkästään hiilijalanjäljen laskentakoulutukseen (vaihtoehto A) tai laajempaan Ilmasto-ohjelmaan, jossa hiilijalanjäljen laskentakoulutuksen lisäksi yritys saa hakemuksesta Hiilijalanjälki laskettu –merkin ja oikeuden osallistua päästövähennyskoulutukseen ja tiekartan rakentamisen sparraustyöpajaan (vaihtoehto B).

Keskuskauppakamari valitsee osallistujayritykset ohjelmaan hakemusten perusteella joulukuussa 2023. Valinnassa painotetaan yritysten sitoutumista ja motivaatiota osallistua ohjelmaan. Valinnassa huomioidaan myös mahdollisimman laajasti eri toimialat ja yritysten toimialue. Valinnassa etusijalla ovat yritykset, jotka ovat ilmastotyönsä alkuvaiheessa.

Hakuaika päättyy torstaina 30.11.2023 klo 23.59. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta viikolla 50/2023.

Keskuskauppakamari järjestää ilmasto-ohjelman LähiTapiolan mahdollistamana. Ohjelmaan osallistuminen ei edellytä kauppakamarin jäsenyyttä tai LähiTapiolan asiakkuutta. Ohjelma on osallistujayrityksille maksuton.

Hakuaika Keskuskauppakamarin ilmasto-ohjelmaan on päättynyt. Ilmasto-ohjelma herätti paljon kiinnostusta ja olemme saaneet runsaasti erinomaisia hakemuksia. Käsittelemme nyt saadut hakemukset ja ilmoitamme valinnoista joulukuussa.

Keskuskauppakamarin tietosuojaseloste on luettavissa täältä.

LähiTapiolan tietosuojaselosteet ovat luettavissa täältä.