Ottakaa minuun yhteyttä Liity jäseneksi
Etusivu / Asianajotoimisto Kylmänen & Onnela-Kariniemi Oy: Jäsenyys on tietynlainen itsestäänselvyys

Asianajotoimisto Kylmänen & Onnela-Kariniemi Oy on oululainen kahden naisasianajajan ja sihteerin asianajotoimisto, joka tarjoaa lakipalveluja sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Pyrimme hoitamaan asiakkaidemme toimeksiannot mutkattomasti ja joustavasti siten, etteivät yritysten normaaliin liiketoimintaan kuulumattomat oikeudelliset ongelmat rasittaisi yrittäjän arkea.

Oulun kauppakamarin tehtävät elinkeinotoiminnan kehittäjänä ovat mielestäni hyvin toteutuneet kauppakamarin toiminnassa, joten me alueen yrittäjät voimme olla tyytyväisiä järjestömme toimintaan. Kuulun palvelualojen valiokuntaan ja mielestäni valiokuntatyöskentely ja sen kautta tapahtuva yhteydenpito eri sidosryhmiin avaa erittäin hyvät vaikutusmahdollisuudet yrittäjille.

Asiantuntijapalvelujen tarjoaminen yrityksille on kauppakamarin yksi tärkeä palvelumuoto ja toimistomme on mukana kauppakamarin tarjoamassa lakineuvontapalvelussa. Pienyrittäjänä koen Oulun kauppakamarin keskeisenä alueellisena elinkeinoelämän vaikuttajana, jonka jäsenyys on tietynlainen itsestäänselvyys.

AA, VT Sirkku Kylmänen
Asianajotoimisto Kylmänen & Onnela-Kariniemi Oy